Polis avspärrningsband till salu och för uthyrning

Vi har polis avspärrningsband salu och uthyrning, Notera att endast polisen har tillåtelse att använda polisavspärrningsband då vi säljer till endast till behörig myndighet.

För film och teater användning så får man hyra avspärnings band. Man är tvungen att återlämna all förbrukat material till oss efter avslutad projekt. Inga udantag för denna regel. Detta för att förhindra att materialet kommer missbrukas genom brott.

Ett polisavspärrningsband är ett blå/vit avspärrningsband speciellt utformat för polisen och deras bruk, exempelvis vid mord, rån och olycka.  Att överträda ett polisavspärrningsband är förbjudet genom rätegångsbalken 27kap. 15 paragrafen då detta är en avstängning runt en brotts/olycksplats där obehöriga inte har tillträde och för att de personer som har tillåtelse att vistas innanför avstängningen ska kunna arbeta ostört. Avspärrningsbandet kompletteras ofta med en varningsskylt.

Vi skickar även en förfrågan till berörande polismyndighet om tillstånd att använda avspärrningsband vid varje enskild filminspelning.

Image

 

Vi har även Amerikansk model av avspärrningsband där det står POLICE DO NOT CROSS, bandet är av i gult material med svart text. denna avspärrningsband är perfekt att användas i reklamfilmer eller dylikt.

engelsk amerikansk variant av polis avspärrningsband

 

Detta inlägg publicerades i Filmbilar, Filmpolis. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Polis avspärrningsband till salu och för uthyrning

 1. Sigvard skriver:

  Hur beställer jag?

  • Filmpolis skriver:

   Hej Sigvard

   Vi behöver företagsinformation inkl. organisationsnummer och Synopsis för produktionen med manusutdrag för scenen/scenerna där vår utrustning kommer att förekomma.

   Du får mejla oss för en beställning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s